Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Председателят на парламента Цвета Караянчева разкри, че се е

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgПредседателят на парламента Цвета Караянчева разкри, че се е
Коментари Харесай

Караянчева: Дариткова и Малешкова са добре. Утре парламентът ще заседава по различен ред

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева разкри, че се е чула с колежките си от ГЕРБ - депутатките Даниела Дариткова и Даниела Малешкова, които са с позитивни проби за ковид, и те са добре.

" Чух се двете, добре са, нямат признаци, само че ще останат у дома. Пожелаваме им да се оправят, както и на господин Адемов. Очакваме още проби от Медицинска академия, там където се тестваха народните представители. Утре ще имаме дефинитивно решение за останалите проби. Остават под домашна карантина 28 дни, по този начин както е предписано от оперативния щаб ", сподели тя в ефира на БТВ.

Запитана дали двете допускат от кое място са се заразили и ще бъдат ли тествани хората, които са им били контактни, тя отговори: " По всяка възможност да. Знаете, че доктор Дариткова е практикуващ доктор, тя от четвърътк беше в изборния си регион, работила е с доста пациенти, прегледала е 1-2 случая, и са били три случая на коронавирус и предполагавме, че от там е пристигнала болестта. Но въпреки всичко всеки от съответния регион, РЗИ ще вземе съответните ограничения, с цел да може да се установи  и подсигури кръга, с който е контактувано. С доктор Адемов не съм се чувала тези дни, имам информация от сътрудниците от Движение за права и свободи. Когато човек е болен не е хубаво всички да му звънят. Възстановява се, лекува се. Всички депутати са тествани, чакаме още резултатите на още 20-30 от другите места. Имаме сътрудници, които са се тествали от разнообразни региони, чакаме информация от РЗИ. Народното събрание има задоволително депутати с неположителни проби и ще можем да заседаваме. Утре имаме комисии - по енергетика, правна, по бюджет и финанси, а следобяд в 14 ч. ще заседаваме. Днес имахме председателски сдъвет, ще има специфичен ред - влизане и излизане в залата, ще коства повече време, само че е по-важно здравето. Имаме единомислещо решение, като се изключи сътрудниците от Българска социалистическа партия, които не поддържат тъкмо тези оферти, които допълнихме за работа от предния път. Но мисля, че това са положителни ограничения, които взехме, и оттук насетне ще се сработим ", сподели тя.

" Сутрешната регистрация ще бъде от 8 до 9 ч. с отворена електронна система за гласоподаване. Народните представители ще минават по един-двама в зала, ще се записват, ще излизат, по-късно ще влязат не повече от 130 депутати в залата през един стол, с цел да може да вземат участие в гласуването, което ще следва, а оттова нататък дебатите ще се водят единствено от няколко представители на другите групи - тези, които са ангажирани с тематиката, тези които желаят да се изричат и да вземат участие в самия спор. А гласуването ще бъде към този момент на групи, които ще се пропущат по 70-80 индивида в зала, според от парламентарните групи, ще гласоподават, ще влизат идващите, с цел да могат да бъдат разграничени на по няколко стола един от различен. Първо ще гласуваме решението за работа, след това решението за удължение на изключителното състояние, след това закона за енегрегикатка - знаете цените, кито следват да се одобряват. Ще гласуваме и актуализацията на бюджета, и най-после промени в закона за изнвънредното състояние ", сподели тя. 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техни
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР